Nagelbehandeling

Mooi verzorgde nagels, nagelriemen en handen zijn uw visitekaartje. Een mini manicure met mooie gelakte nagels is de ideale behandeling hiervoor.

Mini manicure

De mini manicure behandeling is een verzorging van nagels, nagelriemen en handen. De behandeling bestaat uit het vijlen van de natuurlijke nagels, verzorgen van de nagelriemen en ik sluit af met een verzorgende handcrème.

Uiteraard worden  uw nagels gelakt met een door u gewenste kleur.

Wat is het verschil tussen gellak en shellac

Gellak
Het woord zegt het al- gellak is een gel-lak en dus een combinatie van een gel en een nagellak. Het smeert als een lak maar is net zo duurzaam en sterk als een gel, waardoor het de perfecte oplossing is voor mensen met zwakke nagels. Eén van de grootste voordelen van gellak is dat uw nagels minstens twee weken mooi blijven. Gellak is nog steeds wat lastiger te verwijderen en er moet bovendien eerst gevijld worden om de bovenste laag te ‘breken’. Zo kan de remover goed in de nagellak doordringen en kan de lak na ongeveer 20 minuten verwijderd worden. Het is precies hierdoor dat gellak zo lang blijft zitten en uw nagels zo sterk maakt.

Shellac
Shellac is een unieke nagellak, die u draagt als gel. Shellac wordt in een LED-lamp uitgehard, dus heeft geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak en compleet ‘vijlloos’, daarom beschadigen uw eigen nagels niet! Uw nagels zien er na deze behandeling niet alleen heel natuurlijk uit, maar hebben ook een sterke bescherming. Shellac heeft gegarandeerd twee weken lang schitterend resultaat op uw nagels

CND Shellac is een grote naam in de beautyindustrie. Het is een zogenaamde ‘hybride’ UV-gel, wat betekent dat er een oplosmiddel in zit, net als in traditionele nagellak. Hierdoor is de lak een stuk dunner, waardoor hij makkelijker te verwijderen is. Shellac ziet er meer uit als een normale nagellak dan als een gellak, maar heeft dezelfde voordelen, droogtijd en glossy afwerking. Shellac blijft misschien ietsje korter mooi ( tot wee weken, maar tegenwoordig met een nieuw soort topcoat tot drie weken).

Het grootste voordeel van Shellac is dat het makkelijker te verwijderen is dan gellak. Bij  gellak moet vaak vóór het lakken het nageloppervlak wat worden opgeruwd ( weggevijld worden) waardoor de nagels dunner worden en zodoende beschadigd kunnen raken.  Shellac beschadigt minder snel uw nagels dan normale nagellak vanwege de gel.